Bø sommerland

God lørdag!
I dag har lillesøsteren min, mamma og jeg vært i bø sommerland. Det var utrolig mange mennesker og parkeringsplassen var helt full, så vi måtte parkere på en annen parkeringsplass lengere bort. Det var heldigvis ikke langt å gå fra parkeringsplassen til parken. Vi var faktisk i bø sommerland for noen uker siden men vi fikk gratis billetter av banken, vi var tydeligvis ikke de eneste som hadde fått gratisbilletter. Det var utrolig vanskelig å finne et sted å sitte fordi alle plassene var tatt. Vi fikk ikke tatt så mange sklier fordi vi måtte stå over en halv time i kø for å ta en sklie... Men vi fikk sett mesteparten av parken og vi koste oss veldig.
 



Her var vi i en liten skog i parken. I de små husene i skogen var det noen dukker. Hvis man trykket på knappene på husene begynte dukkene å bevege på seg. Husene skulle forestille mange forskjellige fortellinger slik som Rødhette og Snehvit. Ganske sikker på at husene var egnet til barn under ti år haha men det var fremdeles gøy å se.
 



Da vi hadde sett litt rundt i den lille skogen gikk vi for å kjøpe is. Vi avsluttet dagen i Bø sommerland men en tur i halfpipen, den absolutt morsomste sklien. Vi har hatt en utrolig fin dag selv om det regnet et par dråper og vi måtte stå en halvtime i kø haha. Gleder meg masse til neste besøk:-). Ha en fortsatt fin lørdag!

Kommentarer

Populære innlegg